HomeChưa được phân loạiMexico vs. Sweden: Betting Odds, Expert Predictions

Mexico vs. Sweden: Betting Odds, Expert Predictions

by Admin

Mexico and Sweden are scheduled to face off(1)in an important World Cup match on Wednesday.

Mexico và Thụy Điển dự kiến sẽ gặp nhau trong một trận đấu World Cup đầy quan trọng vào thứ Tư.

Despite winning its first two matches, Mexico is not guaranteed to advance past the group stage heading into its match against Sweden. If Mexico manages a win or a draw, they’ll win Group F. If they lose, then it might come down to goal differential to determine which squads- among Germany, Sweden and Mexico- advance past the group stage. Clearly, there’s a lot on the line(2).

Mặc dù chiến thắng ở hai lượt trận đầu tiên, Mexico không chắc chắn sẽ vượt qua vòng bảng trong trận đối đầu với Thụy Điển. Nếu Mexico giành chiến thắng hoặc có một trận hòa, họ sẽ nhất bảng F. Nếu họ thua, thì chung quy hiệu số bàn thắng sẽ quyết định đội nào vượt qua vòng bảng – trong số các đội tuyển Đức, Thụy Điển và Mexico. Rõ ràng, có khả nhiều rủi ro có thể xảy ra.

“Against Sweden, it will be very intense,” Mexican defender Miguel Layun said, according to the Los Angeles Times. “If they score first, they know how to defend. Hopefully, we can be the ones who score first.”

“Sẽ rất kịch tính khi đối đầu với đội tuyển Thụy Điển “, hậu vệ người Mexico Miguel Layun cho hay, theo tờ Los Angeles Times. “Nếu họ mở tỷ số trước, họ sẽ biết cách bảo vệ kết quả. Hy vọng rằng, chúng tôi sẽ là những người có bàn thắng trước.”

Mexico vs. Sweden: Betting Odds, Expert Predictions - Bao Song Ngu

Mexico vs. Sweden: Betting Odds, Expert Predictions

Data-focused website Five Thirty Eight gave Mexico a 72 percent chance of making the Round of 16, while Sweden was given just a 40 percent chance. Germany had an 87 percent chance. Odds Shark had Mexico’s odds in the match at +118 and Sweden’s at +240. It also had the odds of a draw at +230, which is a result Mexico would, of course, be happy to have.

Trang web FiveThirtyEight tổng hợp dữ liệu đã chỉ ra cơ hội cho Mexico lọt vào vòng 1/16 là 72%, trong khi Thụy Điển chỉ có 40% cơ hội. Đức có 87% cơ hội. Tỷ lệ đặt cược vào Mexico trong trận đấu là +118 và Thụy Điển ở mức +240. Tỷ lệ cược vào một trận hòa là +230, đó là kết quả mà Mexico mong muốn và dĩ nhiên sẽ rất tuyệt vời nếu xảy ra .

It has been a magical run for Mexico thus far. They stunned the defending-champion Germans, beating them 1-0, and then defeated South Korea 2-1. Mexico’s manager Juan Carlos Osorio said the squad had no plans to play for a draw against Sweden. It would stick to the style that has worked well in perhaps the tournament’s toughest(3) group.

Cho đến nay, đó là một chặng đường đầy phép màu của đội tuyển Mexico. Họ làm sững sờ nhà đương kim vô địch Đức khi đánh bại họ với tỷ số 1-0 và sau đó dành chiến thắng trước Hàn Quốc với tỷ số 2-1. Huấn luyện viên trưởng đội tuyển Mexico Juan Carlos Osorio cho biết đội bóng của ông không có ý định thi đấu một trận hòa với Thụy Điển. Nó vẫn sẽ là lối chơi chắc chắn mà họ đã làm tốt trong bảng đấu có lẽ là khó khăn nhất của giải.

“I think that won’t change. We’re going to go out there to try and secure the three points,” Osorio told reporters about being the favorites(4) in the match, via ESPN. “That might be a factor but it’s not the most important thing. That will not have an impact on our style of play and our strategy.”

“Tôi nghĩ rằng sẽ không có gì thay đổi. Chúng tôi sẽ tới cố gắng và bảo vệ ba điểm,” Osorio nói với các phóng viên về đội thắng cuộc trong trận đấu, thông qua ESPN. “Đó có thể là một nhân tố nhưng nó không phải là điều quan trọng nhất. Điều đó sẽ không ảnh hưởng đến lối chơi và chiến thuật của chúng tôi.”

The experts seem to think Mexico has a decent shot at earning a good result. BBC Sport’s Mark Lawrenson predicted a 1-0 for “El Tri.” The Telegraph predicted a 2-2 draw. Sports Illustrated’s Planet Fútbol predicted a 1-1 draw.

Các chuyên gia dường như nghĩ rằng Mexico có một sự cố gắng tốt để dành được kết quả như ý. Mark Lawrenson của BBC Sport dự đoán tỷ số 1-0 cho “El Tri”. Tờ Telegraph dự đoán một trận hòa với tỷ số 2-2. Tờ Sports Illustrated’s Planet Fútbol dự đoán một trận hòa 1-1.

Cách đọc báo tiếng anh sao cho có hiệu quả – Tham khảo tại đây

  1. To face off: đối đầu

The company faced off the competition.

  1. On the line: gặp nhiều rủi ro

Almost 3,000 jobs have been lost recently, and a further 3,000 are on the line.

  1. Tough (adjective): khó, dẻo dai, cứng cỏi, bất khuất

These toys are made from tough plastic.

The government is continuing to take a tough line on terrorism.

  1. The favorites: đội được nhận định sẽ dành chiến thắng.

Nguồn: http://www.newsweek.com/mexico-vs-sweden-betting-odds-expert-predictions-world-cup-match-2018-996220

 

 

You may also like

Leave a Comment